Јавна расправа нацрта Програма развоја туристичке целине Лисина-Чајетина-Треска на подручју туристичког центра Копаоник, почиње 26.01.2014 и трајаће до 26.02.2014. године.
Увид у нацрт Програм развоја туристичке целине Лисина – Чајетина – Треска на подручју Туристичког центра Копаоник може се извршити у просторијама Општинске управе Рашка, улица Предрага Вилимоновића 1, Канцеларија бр. 21, Служба за Локално економски развој, као и на званичној „WEB“ презентацији Општине Рашка (http://www.raska.gov.rs/).
 
Примедбе и предлоге можете слати на адресу: Општина Рашка – Општинска управа, улица Предрага Вилимоновића 1, Служба за ЛЕР, 36350 Рашка, са назнаком „Примедбе и предлози на Програм развоја туристичке целине Лисина – Чајетина – Треска на подручју Туристичког центра Копаоник“, или мејлом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., до 26.02.2015.године.
 
Јавна расправа са обрађивачем Програма развоја туристичке целине Лисина – Чајетина – Треска на подручју Туристичког центра Копаоник, обавиће се 27.02.2015.године у просторијама Општинске управе Рашка са почетком у 12,00 часова.

Нацрт плана Програма развоја туристичке целине Лисина-Чајетина-Треска на подручју туристичког центра Копаоник можете погледати и преузети О В Д Е!